Goodnight and sleep tight




Ska till sängs nu, börjar åtta imorn så måste få min skönhetssömn! Godnatt och sov gott sötisar :) dröm sött om mig hahha. Skriver imorgon.

/ the one and  only hodan abdow


-

Jessy Matador présente CLIP OFFICIEL ZAMOUNDA "tu peux pas test"



Älskar lååten, satt hela eftermiddagen med claudia och lyssnade på den idag.
Det var agnes the diva som rekomenderade den menmen njut av låten sötisar!
I hope u like it!

/ the on and only hodan abdow


En lång måndag

Hejsan älsklingar!

Idag har det vart en lång skoldag :/ stress stress, allt ska vara inlämnad och omdömenera och allt ska skickas hem. Sen utvecklingsamtal imorn, hoppas det går bra. Anyway slutade fyra idag, sen fick jag sms av Claudia&agnes att GOSSIPBLOGGEN ÄT TBX och att clauda, mona, ibbe, james och många till fanns med på bloggen. Claudia var skit arg för hon blev kränkt att hon var med för själva bloggen avslöjar bara grova hemligheter, men som tur är bloggen booorta nu. Förstår inte att någon eller några kan sitta och skriva om andras privata liv på bloggen och låta alla läsa, aso ingen fritid! Inget liv heller, varför ens skapa problem när det är redan fullt av problem, but it gone now och det känns skönt haha fanns inte med som tur. Staay good girl u know.
Men jag och claudia chillade hos mig, åååt mat så att vi var på toabesök i 20minuter hahha driver bara. Efter att ha pratat allt mellan himel och jord och ätit tog vi en promenad sen gick claudia hem och jag hem. Sen kom mona förbi och behövde hjälp med läxor så hjälpte henne sen tog jag varm dusch och satte mig framför teven. Skönt att ta det lungt efter en lång dag. Inga bilder togs idag för claudias kamera är sönder, men kommer mångaa!


Bilden; Claudia och jag, på skolstarten.

Imorgon: Har inga planer imorn, skulle egentligen till Helen rezenes skola men har utvecklingsamtal& ska till claudia direkt efter skolan för hon ska klippa sig. Så kommer imorgondagen se ut hoppas jag. Men ha en bra fortsättning på kvällen och puuuuuuuuss på er!

/ the one and only hodan abdow


091018

Hejsan sötisar.

I söndas så började min dag lungt och skönt efter en lång kväll i lördags så vare skönt att sova. Många sov över hos min syster, och det var mysigt. Tyvärr har jag inte bilderna på datan men syster har de. Lägger upp de så snabbt jag har fått.
Menmen spenderade min dag hos syster med mona sen åkte vi hem runt åtta och med mamma och det var skönt att komma hem. Tog en varm dusch och fixade mitt hår sen blev klockan elva redan så la mig och gjorde läxorna. Sen fick jag min skönhetssömn :)
Menmen jag hoppas er Söndas blev lyckad och mysigt som min.


Bilden; jag för några veckor sen.

/ the one and only hodan abdow


I'am back

Hejsan mina bloggläsare!

Hoppas allt är bra me er! Själv mår jag fint. Som ni har sett har jag inte bloggat på månader på grund av att jag tog bloggpaus. Eftersom skolan började, och allt blev för stressigt har jag inte hunnit skriva ett skit, menmen nu ska jag försöka skriva så gott som mjölligt.
Nu är det 9:an för mig och har pluggat sönder mig, men inte gjort mitt bästa dock har jag utvecklingsamtal på Tisdag. Hoppas det går bra.

De senaste dagarna har jag spenderat min tid i skolan och mest med min älskade Claudia och min fula ghandi, alltså Naffisa hahha. Och många fler som te.x  parre, lamin, jerry och några från hässelby som vi lärde känna. Många bilder har jag ska lägga ut de så snabbt jag kommer hem.

Idag är det en stor dag eftersom min syster gjorde en fest till sitt barn, så har fått måånga gäster hos henne och mycket mat. Är här hos henne just nu och resten av hennes vänner och mamas vänner sitter i vardagsrummet och bebisen sover. Mona sitter bredvid mig . Är mätt som fan hahha äääääääälskar somalisk grilladkött<3
menmen är ganska trött ska kanske leta efter någonstans att sova. För många ska sova hära men ska logga ut och lägga mig nu. Vart vaken sen åtta idag och vart ganska stressig så hare bäst!



/ The one and only Hodan Abdow


RSS 2.0