CHILLPILL

Heeejjsan min blogglääsare! :)
Vet att jag inte har bloggat på läänge men nu när det är fint väder vill man utnyttja ellerhur? haha menmen har vart uute i älvsjöbadet de har senaste och vart med min äääälskade eeernä! Så har haft det chill som faaan, hoppas ni har haft det skööönt med sån härligt väder!!



Några bilder från Jennifers/Helens feeesten:)


Tanjuush&ernää, utanför jennifer i think ;)

Vid trapphuuset innan mannen sprang efter oss hahhaxd Tanja&ernää.

Jennifer, Anghaam, ajnuur som strippar haha& Annabel:)

Min ernää och mika den söötaste :) jaa så rolig hade man!

Liina, ernuush, mika och jaaag ;D

Jag ääääääälskar dig syster!!

Jaag och min ernuush <333

Söndas: Chilldaaag
I söndas började min dag trååkigt eftersom vaknade ganska tidigt som de senaste dagarna för att det är så himla varmt men latade mig framför teve och kollade på Mtv som vanligt dåra, sen fick jag smsa från ernaas jetlir( hennes på g kille) hahahha att jag ens skrev det hon kommer döda mig ;o men han viille träffa henne sååå jag smsa henne och saa det sen så tog jag en dusch och började fixa mig för skulle mööta erna och några hon var med i älvsjöbadet. Påväägen t älvsjö mötte jag på massoud och chico( min brors vänner) och de var påväg t älvsjöbadet så fick sällskap :) gahha men vänta på erna dära med tanja och några som badade och träffade sööta kawtar som också var det asoo det var propfullt man kunde inte ens få plats i bassängen troo mig men jag badade inte hahha som tuur, men mami ringde och behövde hjälp med en sak i jobbet som hon var osääker ahhaha tyspisk invandarer mammor så åkte till svedmyra där hon jobbar och hjälpte henne snabbis sen åkte hem, sen fick sms från erna att hon var tvungen att åka hem så såg henne vid tuben med en kebab haha största tjockisen hon är men sen gick jag till älvsjöbadet och möötte några dära. Efetr det gick jag hem vid elva och satte mig framför teve och kollade på en film.

Igåår: Tuung dag!
Idag vaknade ja skit sent för sov i mamis rum så gick upp vid ett sen ringde helen för skulle vara med henne idag och erna så efter att vi hade bestämt allt så städade jag köket och mitt rum snabbis och hjälpte mami med vad hon skulle ha på sig för at hon skulle på tjejmiddag med henne kompisar såå hjälpte henne med kädderna och frysiren hahha hon borde tacka guud att jag finns för annars skulle ha tre olika färger menmen efter började jag fixa mig snabbt och skulle handla innan erna och helen skulle komma till mig så följde mamma med till centrum för att ta ut pengar, påväägen dit träffade jag erna som satt vid en bäänk haha blev chockad för trodde hon skulle komma senare men hon satt och vänta på mig hahha hon hade ringt mig typ SEX gånger men hade ljudlöös men sen gick jag och erna och stor handlade till min toma kylskåp haha men vi gick förbi fatimas hus för att hämta helen sen ringde ayan och sa att vi skulle möta henne snart så vi gick snabbt hem till mig och lämnade allt sen gick till centrum. När vi gick till centrum träffade vi Loam, helen, jennifer och ajnur och vi alla var med varandra sen mötte vi ayan, så vi alla chilllade runt i hagsätra. Vi stack till älvsjöbadet och träffade Brook, habib, rahel, chris, nahom,adam och några till som var där innan sen rullade vi vidare till axel's för helen skulle ääta såå vi vänta på henne sen kööpte goodis. Helen var tvungen att åka hem för henne papa kom och hämta henne eftersom hon bor i Vårberg så det var bara jag,erna,ayan,loam,helen,jennifer och ajnur kvar så vi gick runt men sen lämnade vi erna och ayan vid tuben och gick hemååt :). Så var min dag igår varit, hoppas er dag blev lyckad!


Ayaan me hennes GÖTT!, Helen, Loam, Jennifer, Helen, Ajnuur& Ernaa:)

Ajnuur, Helen, Jag, Helen, Loam, Ayaan&Ernää!

Tjejeerna snackade på medans jag smygfotade :)

Ernäää snackar alla lyssnar haha xd

Min looam <3

Ayaan och ernuush <3

One lööve/ hoääna :)
Rest in peace MJ :/


Lyckade b'day!

Heejjsan alla underbara läääsar haha!!
Hade skit kul hos Jennifer med folket som kom dit, kom hem för en stund seen! Men gik från feesten vid halv elva för att alla började hinka så jag och taanja tog en promenad och snakcade om allt som vanligt! Kan alltid snacka uut med henne för hon lyssnar och kommer med ideér om vad ja ska göra och det är jag tacksam föör!! Älskaar den där tjejen troo mig hon är rakt på sak! 
Innan ja gick på Jennifers/helens feest så mötte jag errna hahha efter att hon hade väntat i en helvtimme typ HAHAH hon va såå arg meen alltid lika sööööt, sen skulle vi mööta nån jetlir som ville träffa henne men han döök inte upp såå medans erna pratade i luren med ayan smsaade jag tanja och bad henne komma ner för skulle mööta henne sen rulla vidare till festeen men hon var tvungen och ta en cigg innan såå vi stannade vid en poort och lekte viktigaa menemn sen gick vi vidare till Jennifers huus hahha ingen av oss visste!! Jag och tanja toog trappan medaans LAAATA ERNA toog hissen hahha blev inte såå förvånad ahaha men sen gick vi upp alla våningar och en maaan skällde ut oss för att jag skrek hahhaha jag och tanja spraaang därifrån och erna stannade kvar sen fick ett sms där det stoog VÅNING ETT såå vi sprang diit! Det var bara Helen, Jennifer, Libaan, Jennifers kille och aajnur som var däära, så vii åt innan alla kom sen kom annabel och aangham och vi alla ååt och vänta in alla andra. Efter att vi hade ätit oss tjoocka dansa alla och hade roligt!! Helt enkelt blev festen lyckad och tree killkompisar til jennifer kom och dansade sen hämta jag och erna miika, lina och suuad typ sen tillbaks. En stuund efter att  vi alla hade tagit bilder på oss och jag och erna lååste in oss i toan och taggit bilder så var erna tvungen att åka hem eftersom hon bor i faaarsta nuu:( sen gick jag och lina och lämnade erna! Efter det sååg vi ibbe och några i centrum och hälsa sen tbx till feesten. Alla böörjade dricka ööl och min älskade brur bad mej att gå tidigare han för att det bleev lite knaaas men ville ändå ta en promenad för attt behövde frisk luuft så jag och tanja gick rrunt och snackade sen ringde mami och frågade vart jag vaa så gick heem och tanja gick hem också tror jag:)
Och nuuu sitter jag framföör datan hahha menmen ska kolla på en film som ärpå fyran nuu "When a man loves a woman"! Hoppas er lördagkväll blev lyckad alla söta!
Bilderna fråån festeen kommern imoorn mina älsakde lääsare :)

 
Bild fråån igår innan ja möötte min älskade erna :)


Big löööve/ Hodääna
R.I.P Michael Jackson <33

Today is a new day =)

Heeeejsan!

Som ni ser har jag inte skrivit något rubrik, inte så konstig fööör har nte ätit på två TIMMAR aso kan ni tänka er jaaag hodan nte har ätit, men ååt nyss snabbt för ska ner snart till tvättstugan och hämta klädderna. Jag och brosan tvättade klädder idag från ett till fyra men vi kommer vara klara gaanska tidigt för klädderna var så liite, men man vet aldrig hahha.
Idaag vaknade jag vid nio, fårga mig nte vara hahha men försökte somna om men det var å vaaarmt att jag inte kunde så satte mig framför teven med fruukosten som vanligt. Kolla på "So you think you can dance" , det var repris men alla somvar på teve vaar tråkig-.- . Sen smsa ja med yasmin och fråga om hon skulle till helen/jennifers feest men hon skulle vara med systrar, dasara och tina för de ska åka till albanien imoorn så skulle spendera sin dag med de! Kommer saaakna de!! 
Som jag skrev så fyller Helen Waldia åår idaag och ska ha feest tillsammans med Jennifer som också fyllde år från några dagar seen. De ska fira hos Jennifer så hoppas det blir lyckade!! Haar fixat hååret men har kvar sminket och det jag ska ta på mig, men ska tvinga brusan hjälpa mig hahha inte för att han är på bra humör idag utan han är ganska nere för att hans tjej åkte bort idag, sååå sööt man kan vara att inte klara en dag utan henne ;) buuut don't forghet LOVE IS BLIND! menmen måååste nere till tvättstugan nuuu så hare bääst :) skriver senare!


Miin älskade store broor, toog den nyss i tvättstugan haha!





Stoort Grattiiis store syster, Heeelen Weldai <333


One lööve/ hodäna
R.I.P Michael Jackson <33

FILMDAGS

meeeeeeeen nuu ska ja sätta på filmen sååå hoppas ni har det bääst alla läsar!
haha måånga inlägg idag, så ska det väl se uuut!



One lööve/  er hodään
R.I.P MJ<33

Dagens outfit


Guldig Halsband från Gina tricot för 89kr.
Silver armband från syster. 
Vit linne från Vero Moda för 99kr.
Gråa Magbyxor från Bik Bok för 199kr.


pussssssss/  hodääna
R.I.P. Michael Jackson

Mår inget vidare..

Kom för inte såå länge sen, jag och erna luffade runt sen mötte vi på mona,yasseh och någraa som skulle till älvsjöbadet och grilla för att Helen Weldai fyller år imorn, egentligen skaa vi fira imorn hos Jennifer som då fyller också åår men mona och de ville fira för henne men i älvsjöbade fiirade tjejrna bara men rgskillar kom¨också diit. Jag och erna hängde på för hade ändå inget föör oss men kände ändå sådära inbjudare från ingestans men Yasse saa att vi inte skulle känna oss det så vi va däär faaast ja ville bara boort därifrån för en fucking anledning men stannade kvar mer än timme fattar inte huuur ja klarade av det menmen guud vet. Tog ingaa bilder :(. Kom hem sen vila och tog en sköön dusch!
Nu skaa ja ligga framföör teve snaart men först in i kööket och hitta något gott!! Om det ens finns hahha, men ska ääta mig tjooock eller faktisk ska töörstääta för måååår skit :'(


  Jag som ni seer, i vintras 09 :)


Peace and love/ hodääna  Don't forget boys is shiit, and fuck the love!

R.I.P Michael Jackson <3


Ernaa häraa :)

erna typing ;D haha efter att ha sett psykofilmen med hodan, Eden Lake, så har vi bestämt oss för att avslöja våran hemlighet ! VI är psykopater!!! okej.. man kan inte tro för vi ser ut som änglar (A) haha DON'T get twisted. Vi är största psykopaterna!!!! Mat är vår bästavän och musik vår drog Mhhhhm ;) haha finns ingen bättre kombination än MAT/MUSIK/PSYKO... ähähä(A) aja.. jag tror typ hodan skulle skriva något hahah vet inte vad men jag har fyllt på lite här HÖHÖ.. jag åker förresten om en vecka till bosnien såå sakna mig inte för mycket hähä (a) Brett !!!! u know what I mean hodan ;) erna är hungrig....
Hodan kollar på matchen : ( o är segooo.. Vi ska typ ut snart? :O .. eller snart -.- hahah.. ska ropa på henne nu den tjockisen !!

Peeeeeeeace!

Utgång

Mina äälskade läsaaar hahha xd Liban och beecki var här nyss och ååt mat sen gick de till älvsjöbadet så ska träffa de dääär senare tror jag men nuu ska mööta min älskade erna snaart så skriver senare! Så hoppas ni har det bääst :), menmen nuuu måste ja fixa mig snabbt så seee yaa later!

One lööve/ hodään 
R.I.P. Michael Jackson <3

R.I.P Legend of the Pop,

Aso förståår fortfarande inet att han är DÖD, okej allas tid tar slut nån gång men hans tid tog slut på ett dålig sätte! Tänk han skulle göra COMEBACK men allt tog bara sluuut. Kommer ihåg när jag var liten jag dog för han lååtar, satt frmaför teve och härmade hans mooves. Han var Legend en gång och kommer alltid att vara det! M.J kommer alltid att vara en av mina favoriter och allas favorit! Han var så stooor att han kommer alltid att minnas bland alla i USA, EU, ASIEN, AFRIKA mm. Att han blev misstänkt för att han hade våldtagit en pojk vaaar bara LÖÖGN för att de där fucking idioterna ville ha pengar för att de inte fick talaaagen och livet som han fick. Hoppas de skääääms och tar självmooord! 
Michael Jackson vi äälskar dig och kommer alltid att gööra det och hoppas du ahr det bra där upp och dina barn kommer minnas dig som en LEGEND, det kommer vi också att gööra! Rest in Peace Michael Jackson  


Några bilder på vår Legend of the Pop, oförglömd!.
1958 - 2009 R.I.P Michael Jackson.

One lööve/ hodääna

MICHAEL JACKSON ÄR DÖD:/ LEGEND OF THE POP

R.I.P MJ! :'(
Ayaan skrev nyss att MJ är död aso kan ni tääänka er han är DÖÖÖÖD, aso han var KING OF TJE POP&LEGEEND! Hans tid tog sluuut :/ Han dog idag vid lunchtiden av hjärtstillstånde:( kaan inte fortfarade inte förståå. Han var min favoorit när jag var liten. Han var allas favoorit!! Hoppas han har det bääst där upp Gud väldsignar dej Michael Jackson!

King of Pop
har lämnat oss


Drabbades av hjärtstillestånd i sitt hem
En av världens största popstjärnor, Michael Jackson, har avlidit efter en hjärtattack, rapporterar nöjessajten TMZ. Michael Jackson, 50, drabbades av en hjärtattack vid lunchtid på torsdagen. Han fördes i ambulans under hjärt-lungräddning till UCLA Medical Center i Los Angeles. Sångaren andades inte när ambulanspersonalen kom till hans hem, rapporterar The Los Angeles Times.


- När ambulanspersonalen anlände såg de att hjärtlungräddning redan utfördes av någon i hemmet. (Jackson) andades inte, säger en talesman för Los Angeles brandkår, till E Online. "Väldigt dålig" När han förts till sjukhus talade nöjessajten TMZ.com med Jacksons pappa, Joe Jackson.
- Han mår inte bra, bekräftade han då. En annan familjemedlem sade att " han är i väldigt dålig form". Jacksons mamma är på väg till sjukhuset. SOS fick larmsamtalet från Jacksons hem i Holmby Hills i Los Angeles klockan 12.21 lokal tid. Los Angeles-polisen och livvakter har stängt av entrén till akuten på UCLA Medical center där han vårdas, uppger OK Magazine. Popstjärnan lämnar tre barn efter sig. Han har sonen Prince Michael, 12, och dottern Paris Katherine, 11, tillsammans med sjuksköterskan Deborah "Debbie" Rowe. Jackson har även ytterligare en son, Prince Michael II som kallas för "Blanket", som föddes 2002. Vem som är modern till det barnet är okänt. Rapporter om sjukdom Michael Jackson har sedan länge omgärdats av sjukdomsrykten: Tidigare i år kom rapporter om att Jackson tänkte skjuta upp konserterna i London i sommar och höst på grund av sjukdom. Jackson hade 50 konserter inplanerade i Londons O2 Arena, den första den 13 juli. Enligt flera rapporter hade han också drabbats av hudcancer, något som dementerades. Författaren Ian Helperin släppte förra året en biografi om popstjärnan där han påstod att han led av brist på Alpha-1 antitrypsin - en genetisk lungsjukdom som kan leda till döden. Tidigare 2008 fotograferades han i en rullsrol - oförmögen att gå själv. / Taagen av Aftonbladet

REST IN PEACE MICHAEL JACKSON <33 :(
BIIIG LÖÖVE TO U, THE LEGEN OF THE POP!!!

ONE LÖÖVE/ Hodään


My baaad :(

Jaag vet jag vet har typ inte bloggat på två dagar, my baaad :/ men har faktiskt vart upptagen som nu förståår! Mycket har hänt på sistonde såå mår inte så bra men Taaack vare ernaa har ja klarat mig hittils. Menmen det behöver inte röra er som lääser min blogg så ska skriva om vad ja har syslat med de senaste dagarna.

Tidag 23/6
Dagen böörjad med att jag åkte till globen för att sööka sommarjobb men tyvärr så vare gaaanska sent så jag åkte till stan för att kolla om ngt fint. Påväägen dit mötte ja på Benjamin och Olivier så de gav mig sällskap tills jag skulle möta helen i staan:), hittade en fin kortbags och an svart vääst. Lägger ut bilder på de imorn:) Efter att jag mötte helen i stan åkte vi hem till Hagsätra, meen Kenneth ville att jag och helen skulle hänga med han till Rågsved för att hn skulle möta Olivier däär som skulle hämta han syster och brur från fritidsen. Så vi åkte till Rågsved hahha Olivier lille brur som heter Junior döööör för mig hahgga pussade mej på kinden två gånger aaw han är skiit gullig :). Menmen helen gick till Fatima medans ja gick hem och tog en dusch. Sen kom helen men fatima var tvungen att gå hemåt så jag och helen va hos mig en stund sen gick vi till älvsjöbadet och chillad där med några vänner. Efter att haft skit kul ick vi hem till mig men mami skickade oss till centrum för att pitabröd hahha så vu mötte på olvier och erick va med de en stund sen gick vi hem och åt mat och satte oss framför teven sen blev klockan vid elva så Helen var tvungen att rulla hemåt, henne pappa kom och hämtade henne. Såå var min daaag i tisdas.

Onsdag 24/6
Min dag började med att jag vaknade vid elva elr tolv sen ringde erna för att veta när vi skulle träffas och så. Efter det fixade jag mig snabbt och mötte Bile snabbt sen åkte jag till rågsved och mötte Ernaa sen åkte vi till hagsätra sen gick till älvsjöbaadet sen gck rruunt och snakkade om allt haha sen när vi satte oss vi en bänk kom några killar hahha en av de var alban och frågade om ernas nummer och ja gav honom den sen hans kompis ville lägga haff på mig men ja igonerade haan hahha ÅÅNGRAR men köör bara killar är skiit ;) sen skrattade vi och allt, had eskit kuuul med erna. En dag ja kmr minnas!! Älskar dej erna min tjocka syster! Efter att haaft en sån oförglömlig dag gick jag hem och la mig framför teve :).

Idag har jag inte gjort så mycket utan tillbringat min dag med min familj såå tog det lungt men ser fram emot imorn för ska träffa min ääälskade erna hahha :) menmen nuu ska jag kolla på en film så hade det bääästa y'all!


Hääär är min äälskade Ernäää :) älskar dej brur!

One löööve/ hodään

i'm back

heeeeeeeeej! :D
Förlåt för dålig uppdatering bitches, men i'm back!
Är hemma hos mig nu med bästa julia och fatima, vi chillar framför mammas boys haha.
Under helgen var jag hos min syster i jordbo och var barnvakt och datan va fucked up så har inte kunnat skriva.
ska tagga nu, vi ses!

Snabbt inlägg

Vaknade vid ett eller två idag sen tvinga mami till centrum för att handla sallad och grönsaker till lunchen, träffade Loam och några vid rågsvedscentrum när jag var påväg till min mooster. Stannade där typ två timmar sen åkte hem och la mig. Har inte gjort så mycket idag för mådde inget vidare, har skit ónt i magen fortvarande ska till sängen och titta på en film som kommer på teve :/ , hoppas att jag mår bättre imorn för ska kanske till min syster som bor i Jordbro. Hela familjen ska dit och ätaa middag där hos henne. Efter det ska morsan på fest så har inte planerat något men ska kanske vara ute me en kompis, får se om jag mår bra ens :)
meen ska kolla på "Friday" nu så har det bäst ni.

One loove/ hodan


Trött som fan,

Va med erna, vi chillade i stan en stund. Det var rea så hon köpte ett par örhängen. affärerna började stängast så vi åkte hemåt, när jag kom hem ååt jag sen laa mig och tittade på teve. Är ganska trött och ahr största huvudvärken så kommer inte kunna skriva idag :/ för mår inget vidare, men hoppas att ni har det bra!
Skriver imorn och hoppas det blir sol imorrn!

Peace n' love/ hodan


Köpt förra veckan :)

  
Lillalinne med roset från Paris Kate and I 249kr
Silverhalsband från GinaTricot 69kr
Arband med pärlor från Gina tricot 75kr
Armband från Gina tricot för 59kr


Vit och rosa linnen från Vero Moda 99kr 
Guldiga örhängen från Gina tricot 89kr
Olika färgat magkjol från Vero Moda för 259kr
Lilla kläning från Top shop 99kr
Lillarosa bälte från HM för 99kr

Skaa mööta erna puuuss på er/ er hodään <3


Godmorgon,

Vaknade för inte så ganska länge sen, kunde inte soova för ingen söömn men fatiima somnade tidigare medans jag var vaken till fem. Det va skiit kul att fatima kunde sova över för det var så skiit länge sen :),
Vi åt fruukost vid två hahhaha sen men vi va ganska hungriga, har redan lagat luunchen så det är klaart ska bara städa efter oss sen ska fatima gå hem efetr att vi har ätit.

Idag är jag inte säker på vad jag ska göra eftersom skulle till stan med erna men vet inte om jag kan det för väderet ser inget vidare ut och jag kanske ska till min moster så inget är bestämt än! Tror erna och jag ska bara chilla och tare lungt för  min moster kommer ´kanske på kvällen men inget är bestämt än. Menmen vad ska ni göra idag da? Dååligt väder så antar att det kommern inte bli lika roligt som det skulle bli om det nu skulle varaa varmt och soligt.
Meen nu ska jag böörja fixa mig, så ni får ha det så braa :)

Big love <3/ hodan


"Body lotion of Christina Aguilera" Buusted fatiima!


Nyss avslöjade jag fatimas hemliga produkt av Christina Aguilera. Det är en kräm som är prafymerad som luuktar skit gott och ganska braa för kroppen. Maan kan känna lukten från långt avstånd, maan kan hitta det i Kicks och olika butiker. Det kan även köpas i paket och då får man med parfymen, krämen, och även duchkrämen! Det är gaaanska dyrt vet inte exat men ska ta reda på det! Jag rekomenderar den.

Big loove/ hodan

Bilderna från idag,

        

1. Angham, Loam, Helen och Fatima. Girltaalk :)
2. Ara och Massoud.
3. Helen, Chico, Loam och Ajnur gaaamar
4. By: Loam&Hodan, GODASTE!
5. Kenneth, Olivier, Chico och Josef. Spelar footboll
6. Massoud :)
7. Miina sötisar, Fatima och Looam!
8. Josef, Ara, Olivier, Aslaam, Samiir och Kenneth.
9. Liban och Chico.


       

1. Jaag som lagar kvällsmaten, tagen av Fatima,
2. Klaaar!
3. Foood is love, min och fatimas :)
4. Fattima , gaamar i aso :o
5. Innan vi började kolla på twilight&säg att du älskar mig.
6. Fatima somande, så sööt!
7. Fatima, igeen ;)

menmen ska soova nuu haha Fatiima soomnade för läänge sen så dags för mig också ;) GODNATT!


tog den nyss, bjuuder på den och puss på er alla!

Peace n' loove<3 /  hodään

Grillfesten i älvsjöbadet

hello there, som sagt så var jag på Massouds grillfest med Fatima, loam och andra. Det var många som kom dit, det var ganska chill eftersom hade på högmusik och Massoud och grabbarna grillade kött. Och det var goooooooodaste köttet jag har någonsin ätit. Efter att vi alla hade ätit så spelade grabbarna fotboll. Toog många bilder också ;) Jasmin(min brurs tjej) och hennes vän bjöd några killar som inte skämdes och ååt allt men det var roligt att ha många där för att det visade att Massoud var en bra vän och bjöd alla. Massoud verkade glaad och det gjorde mig glad eftersom hans födelsedag blev LYCKAD. Pluuus jag och looam kom på att grillad chips med smältchoklad på är gott hahha fick Ajnur att börja äta det hahha det låter kanske skuumt och sjuk men det var sjukt goott!!

Efter en stund kom fler, ilias och några med vattenpipa men de satte sig lite bort från oss för de ville inte sitta vid skugga som vi. Meen alla var tjooocka och glaada ;), hahha juuuste alla försökte putta Massoud men lyckades inte, för han är för staark.  Men gick hem vid åttatiden för att loam och fatima gick hem till mig. Vi va där en stund men sen skulle Loam åka till sin syster och vara barnvakt. Fatima var tvungen och hämta tandborste och twilight,så de två gick tillsammans medans jag byte om till något bekvämt.

När Fatiima hade kommit tillbaks lagade jag kvällensmat och hon satt och väntade, sen gaaamade vi oss. Efter oss ååt mami och liban. Vi satt och pratade typ två timmar sen såg vid att klockan var elva såå vi la allt disk i diskhon för det va sent för att diska så disken får vänta tills imoooorn. Meen nu ska jag och fatima kolla på Twilight såå skriver senare eller imorn bara :) Bilderna kommer snart från grillfesten!



Peaaace n' love/ Hodan

Dagens hetingar!

 
                   
Bow wow
Taylor Lautner

God is lööve<3 / Hodäään

SOL MÄNNISKOR!

Vaknade vid ett tiden meen var ganska trött för hade gått upp vid halv nio för skulle ju till läkaren, så hade svårt att somman om. När jag vaknade kollade ut från fönstret och såg att det var SOLIGT och varmt, det senaste dagarna har det vart skitväder, håller inte ni med? men iallfall det gick bra hos läkaren och ååt gansak sen frukoosten så har inte ätit luuch än, men ska göra det snart :) hahha Mami gjoorde världensgodaste pizzor som väntar på moi!

Idag gick jag på promenad med Sara Attar och vi snakkade om allt, för det va sålänge sen vi träffades och vi har föröskt ha kontakt som förut även hon itne går i min skola för då skulle det vara lättare. Men ääälskar den där tjejen! Hon är omtänksam och tacksam, säger det hon tycker och tänker och ställer alltid upp. Hon är en av de ärligaste jag har känt för hon skiter fulständigt vad alla tycker och tänker om henne för hon vet bäst att hon är BÄÄSTASTE! :) så har min dag böörjat iallfall, vart me henne och äätit mej tjooock. Food's looove!

Nu ska jag snabbt äta sen mööta Loam sen gå till älvsjöbadet för Masoud( min brurs närmaste vän) fyller år så det är grillfeest i älvsjöbadet så alla kommer vara dära, vet inte exat vad jag ska ta på mig men hittar nåågot, som alltid. Efter det ska vi mööta Fatima och vara i älvsjöbadet! Så kommer fortsätten av min dag se uut hoppas jag, för det är sällan att mina planer blir som det jag hade tänkt mej men man ska inte alltid planers utan låta saker och ting ske för allt händer för en orsak :), och Fatima den fiina ska soova över hos mej idag så skriver senaare på dagen. Hoppas ni har det bääästa alla läsare!


Liban min kött å blod och Mami mitt allt och lite till! Lever för er <3

Biiig lööööve<3/ Hodana 
 

NATTI NATTI :)

Kollat klaart filmeen! Berättar om den imoorn för Skaa upp ganska tidigt ida eftersom har läkartid vid nio på morgon -.- fåårgan är hur jag kommer vakna men mami can handel it haha ;)  menmen mååste till säängs så jag öönskar alla  Gooodnatt och sov gott. Hoppas ni fåår bättre och längre söömn än moi!



Big looove <3/ Hodilicoous 

FILM FILM FILM!

Skaa kolla på fiilm nu systrar och brööder så skriver senaare eller imorgon bara!
Annasr fåår ni ha en trevlig och mysig kväll ;)


Fråån fatiis b'day, bjuuder på den :)


Peace 'n loove y'all <3/ hodään

Daagens outfit,



Vit linne från Vero Moda 129kr
Turkos linne från Gina Tricot 100kr
Minne kofta från Gina tricot 150kr
Armband från Frankerika
Tight från HM (minns inte priset)

16/7 En dag som jag och Helen kmr minnas,

Idaaag skulle engtligen vara med Saraa men mådde inte så bra så jag och helen va hos mig och tog det lungt..
Vi stääda lite efteer oss seen lagaade GOOODASTE pastaan med kööttfärssås hahha det bleev GOOOTT soom fan troo mig det kanske inte såg gått uut men blev ändå lyyckad! :)
Efter det satt vi och kollade på teve sen giick vi till fatima och hämtade en sladd till min mobil pååvägen hem mötte vi på Amaanda som skulle möta Teeresaoch Hanna, såå stog och pratade med de, men sen ringde mamii och behövde hjälp med att bäära påsarna som hon hade stor handlat, så vi gick hem och hjälpte henne och kloockan gick så fort att Heleen var tvungen att åka hem eftersom hon bor långt borta härifråån, Vårberg, Så vi ååt snabbt och diskade efetr oss sen skulle vi hinna med buussen men hon skulle åka från Rågsved såå vi va ganska stressade. Heleen är så laat och iinte orkade springa så jag sprang innan henne och köpte kupong till bussen sen spraang jag påå en kvinna och råkade nocka henne och det var sååå PINSAMT att jag önskar att det aldrig hände medans helen skrattade allt hon hade missade vi buuussen! :/ hahhaha asoo vi var så stressade i onödan, sen väntade vi på tåget och skrattade..
När vi kom fram till Rågsved mööte vi på Sara, Solin och en tjejkompis till de vid rågsvedfritidsgård. Bussen skulle kom efter en timme så helen toog tunnelbanan och jag åkte heem till haagis :)
Koom hem vilade sen ringde helen eftersom hon ville ha någon och prata med på tågresan så vi snakkade tills hon kom hem sen satte jag mig vid dataan, Sååå har min daag variit. Huur har ni haft det? hoppas ni har haft det bättre än mig:)


Paasta med köttfärssåsen by hodän&helän haha :) (tryck så att bilden blir större)

Biig lööve <3/ Hodän

Bilderna från igår, Fatimas b'day

          


 

Tryck på bilden om du vill se den tydligare!
Bildernaa från igåår :) fiinns mer meen orkar inte laadda neer alla så valde uut några bara,



Loova y'all <3/  Hodään


Gårdagens och idag,

Godmorgon,
Fööörlåt för en dålig updatering men har vaaart ganska upptagen och så, gaanska trött juuste nu för att helen sov över så vi va uppe helanatten, som ja skrev inlägget innan så fyllde fatima åår..

Så gårdagen börjat med att jag fixade mig seen kom fatima och helen över för att jag skulle hjälpa fatiima med håret men najma och jovana hjälpte henne eftersom jag skulle hinna fixa mej och stääda mitt rum, hahha som vanligt satt helen vid datan och inte gjorde ngt men alla andra hjälpte till och städa sen drooog Fatima, Najma och helen till pizzerian och köpte tre stora pizzor och gick vidare hem till Fatiima medans jag fixade mitt hår, efter det gick vi hem till henne och ååt sedan hyrde vi film och chillade hos henne, Det var en daaaag jag kommer att miiinnas!! som mcyketr skratt även fatima inte var på braaa humör men hennes födelsedag blev LYCKAD så är glaad fr henne skull :)

Idaaag ahr inte gjort så mycket men ska vara med Sara senare på daaagen tror jag :) sååå länge sen jag träffade henne:/ eftersom hon har vaart sjuk och så.. Bilderna från igåår kommer snart, menmen nuu ska ja och helen ääta sedan laga lunchmaaten så skriver om en stund,



God is love/ Hoodän <3

Goodnight y'all :)

Skaaa gå och lägga mig föör att har mycket och göööra imoorn eftersom min bäästavän fyller åår.. :D menmen nu ska ja in i sängen och  få min skönhetssömn såå godnatt everyoone ;)
                                                       

peace 'n loove <33

Graaattis syster,

                             
JA MÅ HON LEVA JA MÅ HON LEVA UTI HUNDRADE ÅR JA VISST SKA HON LEVA JA VISST SKA HON LEVA UTI HUNDRADE ÅÅR ETT FYLFALDE LEVE FATIMA AHED HON LEVER HIP HIP HUUURA HUURA HUUURA!
GRAAAAAAAAAATTIS ÄLSKLIING HOPPAS DU FÅR VÄRLDENS BÄÄSTA FÖDELSEDAG!
ÄÄLSKAR DEJ SYSTER LIVET UUUUUT :)<3333333

14/6

Idaaag vaknade ja vid ett och åååt väldens gooodaste frukost ägg me ketchup och salad mums troo mig det låter äckligt men det är gooooooooott :) sen satte ja mig vid datan och lyssnade på musik sen plötslig kom fatiima(som då är min bästavän) och plingade på mig,blev ganskaa förvånad efetrsom hon brukar ringa innan meen hennes hemtelefon funkade inte och hennes lur är tydligen sönder haha  hon skulle hämta platången och vi skulle planera huur vi skulle göra idag eftersom hon fyller åår 15/7 sååå vi kom fram t att vara hos henne m de näärmaste och sedan kanske gåå ut och äta i stan om det blir fint väderr men snarare seer det inget vidare uuut... men annars firar vi hos henne :)
seeen va hon tvungen att gåå så fixade mej snabbt och gick t shabana.
Vi vaa barnvakt till hennes systersbarn eftersom hennes syster va på feeest, vi chillade hoss henne och åååt sedan gick vi ut me barnet och träffade en kille som dööör för henne ;) han är ganka lik ZLATAN meen honhatar när man säger det eftersom hon tycker Zlatan är FUL! hahha menmen sedan gick ja hem ganska sent. Efter att ja hade kommit hem ååt ja maat och laa mig ich tittade på en fiiilm på treean.. Jaaa så har min dag varit =) hur har er regnigadag variit da? 

PÖÖÖÖSS&KRAAM 


Föörsta inlägget

Shooo :)

Detta är mitt första inlägg och min första blogg så ska göra mitt bäästa genom att skriva så mkt som mjöligt om mitt liv och mitt vardag. Så hoppas ni gillar allt ja skriver om och outfit.
Önskar er alla en god kväll :)

peace'n loove <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0